Εκπαιδευτικά Βίντεο

Σε αυτό το κομμάτι του site, μπορείτε να δείτε Videos αναφορικά με το μονόπετρο δαχτυλίδι, την κατασκευή και το σχεδιασμό του, χρήσιμες πληροφορίες κοστολογικού και αισθητικού χαρακτήρα, όπως επίσης και γενικότερες γνώσεις γύρω από τους πολύτιμους λίθους και τα χαρακηριστικά αυτών.

Στο παρόν βίντεο, συζητάμε για το τι θα πρέπει να γνωρίζει κανείς όταν ξεκινά την αναζήτηση για μονόπετρο δαχτυλίδι, όπως επίσης και γενικότερες πληροφορίες που θα κάνουν τη δουλειά μας κι αγορά σας, ευκολότερη και πιο ευχάριστη!
Στο βίντεο αυτό, βλέπετε εκ των έσω τη δουλειά μου! Τι είναι αυτό που κάνουμε και γιατί είναι τόσο μοναδικό. Και φυσικά, πώς μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε της υπηρεσίας μας!
Στο βίντεο αυτό, καλύπτουμε συνολικά τα σημεία που χαρακτηρίζουν ένα διαμάντι και πως το ξεχωρίζουν συγκριτικά με τα όμοιά του!

Στοιχεία κόστους, προσωπικές εκτιμήσεις και τροφή για σκέψη!
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας!
Στο βίντεο αυτό, συζητάμε για τα υποκατάστατα του διαμαντιού. Λόγω κόστους, ο εν λόγω λίθος πολλές φορές είνια οικονομικά δυσπρόσιτος ή και απρόσιτος για πολύ κόσμο! Για αυτούς λοιπόν που δε θα ήθελαν να θυσιάσουν τον όγκο της πέτρας τους ή δε θα ήθελαν να προχωρήσουν στην αγορά χρωματιστού λίθου, ο μοϊσσανίτης και το ζιρκόν, αποτελούν αξιοπρεπείς λύσεις!
Σε αυτό το βίντεο μιλάμε για τις πιστοποιήσεις που μπορείτε να ζητήσετε και να λάβετε, όταν αγοράζετε ένα κόσμημα κι ειδικά ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με πολύτιμους λίθους, όπως το διαμάντι!