Μονόπετρα Δαχτυλίδια

Βρισκόμαστε στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας κι έχουμε την τιμή να παρέχουμε τη μοναδική στην Ελλάδα υπηρεσία του custom made μονόπετρου, με την παραγωγή και δημιουργία κατά παραγγελία μοναδικών, ξεχωριστών κι εξατομικευμένων μονόπετρων δαχτυλιδιών!
Με συνεργασίες από όλο τον κόσμο, συναπτές παρουσίες σε παγκόσμιες εκθέσεις κοσμήματος αλλά και πρακτική τελειοποίηση στο επίπεδο της κατασκευής, καθώς μετράμε χιλιάδες μεμονωμένες παραγωγές μονόπετρου, μπορούμε να εγγυηθούμε πως το πολύτιμο αντικείμενο που θα ετοιμάσουμε για εσάς, θα ξεπερνά κατά πολύ τις απαιτήσεις και προσδοκίες σας!
Παράλληλα, προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού 3d Μοντέλων αργυροχρυσοχοΐας σε εργαστήρια και εταιρίες του κλάδου, μέσω χρήσης των state of the art σχεδιαστικών CAD προγραμμάτων, με δυνατότητα παροχής εικόνων φωτορεαλισμού, πλήρεις διαστασιολογήσεις και γενικότερα ότι χρειάζεται ένας επαγγελματίας του κοσμήματος στο πεδίο του πρωτοτύπου!
Στη διάθεσή σας, με δημιουργικότητα, πρωτοτυπία κι αυθεντικότητα,

Ανδρέας Μαθιός

Η CUSTOM MADE ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μιλήστε μας

Συζητήστε ιδέες, σχέδια και εύρος κόστους, με το jewelry consultant Ανδρέα Μαθιό.

Σχεδιάστε το

Δείτε σκίτσα και συνδυασμούς εμφάνισης που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσάς.

Δείτε το να πραγματώνεται

Λάβετε υψηλής ανάλυσης 3D printings και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, αφού προσαρμόσουμε τα "θέλω" σας στη σύνθεση.

Χαρίστε το

Αποκτήστε το custom made μονόπετρό σας, μαζί με πιστοποιήσεις παγκόσμιας ισχύος για τα υλικά του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Ο jewelry consultant και η τεχνική του ομάδα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις λεπτομέρειες, να αναγνωρίσετε τις επιλογές και θα σας οδηγήσουν βήμα-βήμα προς την υλοποίηση ενός custom made Μονόπετρου δαχτυλιδιού.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Θα σχεδιάσουμε 3D μοντέλα και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις για εσάς, προσαρμόζοντας την ύλη στη βούλησή σας, μέχρι να μας πείτε πως το σχέδιο μας είναι αυτό που ονειρευόμαστε!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Από το σχεδιασμό και τη συμβουλευτική, ως τους έμπειρους τεχνικούς και γεμολόγους μας, το μονόπετρο δακτυλίδι σας βρίσκεται στα πιο πεπειραμένα και ταλαντούχα χέρια, με σκοπό το απόλυτο αποτέλεσμα.

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΑΞΙΑ

Αποκτήστε το ιδανικό, πιστοποιημένο σας μονόπετρο δαχτυλίδι σε τιμή χονδρικής. Εδώ, το custom made είναι προσιτό.

Γιατί οι μοναδικοί άνθρωποι, αναζητούν μοναδικά κοσμήματα.

Αγοράζοντας ένα μονόπετρο αποκλειστικά κατασκευασμένο για εσάς, απολαμβάνετε:

Εξαιρετική αξία

Με τιμές κλίμακας χονδρικής διάθεσης, αγοράζετε πλήρως εξατομικευμένο προϊόν.

Εξαιρετικά πολύτιμοι λίθοι

Διαλέγουμε για εσάς και μόνο, τον καλύτερο value for money πολύτιμο λίθο μέσα από μία exclusive συλλογή.

Μοναδική εξυπηρέτηση

Είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα με την απόλυτη custom made εμπειρία-υπηρεσία μονόπετρου δαχτυλιδιού.


Το ιδανικό μονόπετρο δε βρίσκεται σε κάποια βιτρίνα

Είναι μοναδικό, εξατομικευμένο, πολύτιμο και το σχεδιάζουμε μαζί!

Knot ring με ανάδειξη ενός διαμαντιού μπριγιάν 0.40 ct

K18 ροζ χρυσό μονόπετρο με οβάλ μοϊσσανίτη 1.20 ct

18K λευκόχρυσο μονόπετρο με διαμάντι 0.23 ct

18Κ ροζ χρυσό μονόπετρο με κέντρο 0.35 ct round diamond brilliant cut

18Κ λευκόχρυσο μονόπετρο κέντρου square diamond 0.20 ct

18Κ λευκόχρυσο vintage μονόπετρο κέντρου 0.80 ct lab grown diamond

18Κ λευκόχρυσο μονόπετρο με διαμάντι 0.40 ct

18K δίχρωμο μονόπετρο με διαμάντι

Vintage 18K ροζ χρυσό μονόπετρο με διαμάντι 0.40 ct

18Κ χρυσό μονόπετρο με διαμάντι 0.40 ct

Vintage 18K χρυσό μονόπετρο με διαμάντι 0.30 ct

Vintage Κ18 ροζ χρυσό μονόπετρο με διαμάντι

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε αντίθεση με τα κοσμηματοπωλεία, εμείς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μονόπετρα δαχτυλίδια πάντα κατά παραγγελία. Οπότε, είναι σχετικά δύσκολο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πόσο θα σας στοιχίσει μια κατασκευή, αν δεν έχουμε μια πρώτη ιδέα του τι σκέφτεστε. Ο πιο εύκολος τρόπος για μια εκτίμηση κόστους είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες, για παράδειγμα τι είδους κεντρική πέτρα σας ενδιαφέρει, θα σας δώσουμε ένα πρώτο περίγραμμα. Στην πορεία, κι έχοντας συλλέξει περισσότερες πληροφορίες, θα σας δώσουμε μια σαφή και τελική προσφορά
Όταν αποφασίσετε να μας συμβουλευτείτε για ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, θα κάνουμε ένα ραντεβού, είτε τηλεφωνικό, είτε δια ζώσης, είτε μέσω skype. Στο σημείο αυτό θα αποκρυσταλλώσουμε μια εικόνα σχετικά με το τι σας ενδιαφέρει και τι μπορούμε να κάνουμε. Με τις πρώτες αυτές πληροφορίες, θα δημιουργήσουμε σε state of the art 3D προγράμματα σχεδιασμού κοσμήματος κάποιες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει και των παραλλαγών του, αν τις χρειάζεστε, σε επίπεδο χρωματισμών πετρών και υλικών. Ακούγοντας τα σχόλιά σας και τροποποιώντας -αν χρειάζεται- τα σχέδιά μας, προχωράμε στο 3d prinitng ενός μοντέλου ρητίνης-αντίγραφου του τελικού προϊόντος έτσι ώστε να κάνετε μια ανασκόπηση της δουλειάς μας και να έχετε μια ξεκάθαρη άποψη για το πως πρόκειται να στέκει το μονόπετρό σας γεωμετρικά/αισθητικά/μορφολογικά. Προχωράμε στην κατασκευή μόνο αν είστε 100% ικανοποιημενοι από το σχεδιασμό και την προτυποποίηση.
Μέχρι το επίπεδο της αποστολής του πρώτου μπλοκ 3-4 φωτορεαλιστικών απεικονίσεων-φωτογραφιών, έτσι ώστε να δείτε πως θα εμφανίζεται το τελικό προϊόν σας, δε χρεώνεστε κάτι. Σε περίπτωση που θελήσετε κάποιες τροποποιήσεις στο πρώτο αυτό μπλοκ, δημιουργείται κι αποστέλλεται ακόμη ένα δωρεάν μπλοκ εικόνων. Σε περίπτωση που θελήσετε μια ακόμη τροποποιητική διαδικασία, αυτό θα επιφέρει ένα κόστος 60 ευρώ, το οποίο και θα αφαιρεθεί από το τελικό κόστος εφόσον τελικά προχωρήσουμε στην κατασκευή. Το σχήμα εξόφλησης της δουλειάς μας είναι το 30-70: 30% προκαταβολή τη στιγμή της παραγγελίας και εξόφληση εφάπαξ, καταβάλλοντας κατά την παραλαβή το υπόλοιπο 70%.