Σειρές «Blend» & «Human»

Καλώς ήρθατε στο νέο και φρεσκότατο blog! Από δω και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορείτε να βλέπετε τη νέα δουλειά μου, να συζητάμε γι’ αυτή και φυσικά να κάνετε τις παραγγελίες σας! Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα βάλουμε κουμπιά paypal καθώς ότι βλέπετε, μπορεί να υλοποιηθεί με 1000 διαφορετικούς τρόπους: πχ ένα κομμάτι το βγάζω ασημένιο, εσείς μπορεί να το θέλετε χρυσό ή επίχρυσο! Εγώ εδώ δίνω μια πρόταση, από κει και πέρα το πως θα το φτιάξουμε τελικά, είναι δικό σας θέμα… Κι αυτό είναι και το ωραίο, πιστεύω!

Θα πραγματευτούμε σήμερα δυο νέες σειρές που προτείνουμε, που αν κρίνω με τη μέχρι τώρα ανταπόκριση σε Ελλάδα κι εξωτερικό, θα πάει αρκετά καλά!

Το πρώτο της σειράς «blend». Όπως προδίδει και το όνομα, πρόκειται για πεπλεγμένες επαναλαμβονόμενες γεωμετρίες. Η μία ακμή είναι συνέχεια της άλλης, δίνοντας ένα ατέρμον «δρομολόγιο» στο σχέδιο!  Η πρόταση εδώ είναι ασήμι με ροζ χρύσωμα! Κόστος, ανάλογα το τι θα κάνουμε, αρχίζει από τα 115 euros, αν μιλήσουμε για σκέτο ασήμι.

 

Άλλο ένα σκουλαρήκι της ίδιας σειράς που όπως είπε κι ένα καλός φίλος, εδώ» τα μαθηματικά συναντούν την τέχνη»! Γεωμετρική απεικόνιση της σφαίρας στο χώρο, με «δορυφορικούς» κύκλους! Με βάση το ασήμι, αυτό δε θα ξεπερνάει σε κόστος τα 100euro σε καμία περίπτωση!

 

Αντίστοιχο σκεπτικό με παραπάνω, πρόταση με οξειδωμένο ασήμι και ασύμμετρο σχέδιο. Η μέσα σφαίρα, θα βγει με ματ επιφάνεια λόγω αδυναμίας προσέγγισής της εξαιτίας του πεπλεγμένου σχεδίου! Τιμή αντίστοιχη με παραπάνω!

 

 

Και φτάνουμε στη σειρά «Human». Εύκολα αντιληπτό το γιατί την ονομάσουμε «άνθρωπος», αν και μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί «γυναίκα». Δίπλα, είναι μια χορεύτρια από ασήμι. Το ύψος των χαρακτήρων είναι ανάλογα το σχέδιο 2 ως 3 εκατοστά. Λόγω μορφής, δεν μπορούν να γίνουν κούφια, που σημαίνει ότι μιλάμε για «μασίφ» μέταλλο, γι’ αυτό και το κόστος στη σειρά αυτή ξεκινά από τα 170 ευρώ!

 

Εδώ έχουμε ένα βαρύ κομμάτι, ένα δαχτυλίδι όμως που θεωρώ ιδιαίτερα ξεχωριστό Εδώ η τιμή κοντα τα 200 ευρώ!

 

 

 

Και τέλος, αντίστοιχα με παραπάνω, ένα ξεχωριστό κομμάτι! Πάλι, παρόμοια τιμή. Βαρύ κομμάτι κι αυτό, για περιστάσεις που θέλετε την προσοχή πάνω σας, ή όπως μια φίλη και συνάδελφος είπε «να το αφήνεις στο τραπεζάκι του καφέ στο κουτάκι του και να το βλέπεις»! Thx Olga!

 

 

Αυτά για σήμερα! Δε βάζω περισσότερα για δυο λόγους:

1. Έχω δει κομμάτια μου που δεν έχω κατασκευάσει αλλά βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, σε βιτρίνες και eshops, οπότε δε διακινδυνεύω να δείξω τα πάντα, έτσι ελαφρά. Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι, έχετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μου, μου ζητάτε να σας δέιξω πλήρως μια σειρά, και σε ορίζοντα λίγων ωρών στο mail σας θα έχετε ότι ζητάτε!

2. Δεν ξέρω τι να πρωτοδείξω! Πιστέψτε με, δυο ώρες ετοίμαζα τη δημοσίευση αυτή, και νιώθω πως έχω αδικήσει άλλα αντί άλλων! Γνωρίζω πως ακούγεται αυτό που λέω, αλλά έτσι είναι!

Άφησα για το τέλος το θέμα της αμοιβής μου! Έχω ακούσει σχόλια του τύπου «είσαι ακριβός, ωραία κομμάτια, αλλά ακριβός» και την αμέσως επόμενη στιγμή βλέπω τον ίδιο πελάτη να κάνει αγορά ενός faux για 80 ευρώ ή κρίκους για τα αυτιά με τα ίδια λεφτά!

Μην παρεξηγηθώ, ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του, του γούστου του και του πορτοφολιού του και φυσικά κάθε δημιουργός και το ύφος του σεβαστό! Αλλά δε μπορεί εγώ να δίνω κόσμημα πάνω στο οποίο έχω δουλέψει μια ολόκληρη μέρα, που στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει αντίστοιχο και είναι από πολύτιμο μέταλλο ,να έχει την ίδια τιμή με ένα κόσμημα από απλά υλικά ή από πλαστικό. Απλά όχι…

Αυτά τα λίγα για σήμερα, καλό καλοκαιράκι να έχουμε και αναμένω νέα σας και προτάσεις σας!

ΜΦΧ

Ανδρέας Μαθιός

Andreas_M Design
Mesogeion 33-37 & Fokidos str, Athens, Greece
PC 11526
tel: +30 210 77 84 045
mob: +30 6937 21 76 47

andreasmatt4248@hotmail.com

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>